Седмичен хороскоп 13 - 19 юни 12 юни, 2022

Седмичен хороскоп 13 - 19 юни
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН - Тази седмица се очертава надеждна относно нови инициативи при Овните. Пълнолунието ще отприщи много международни връзки, договори, а защо не и любовни авантюри. Време е за смяна на външен вид или ново амплоа, за което да разкажете и да се похвалите.

ТЕЛЕЦ -  Ще се наложи да се приспособявате към теми, свързани с пари и авоари. Вижте как сте със спестяванията. Може да имате казуси със застраховки. По отношение на страстите с половинката, съветвам към края на седмицата да бъдете по-малко инатливи.

БЛИЗНАЦИ -  Родените в последната декада ще имат урожай по въпросите с договори, стартирали в началото на месеца. Очакват ви също дейности свързани с издаване на книги. За тези, занимаващи се с това. Може да се сдобиете и с ново превозно средство.

РАК - При Раците е период на покой, на отдих, на събиране на сили за края на месеца, когато ще имате рожден ден и ще обновите сили. Сега вероятно ще има ремонтни дейности, време с приятни гости и приказни ястия. Съберете фамилията и се забавлявайте.

ЛЪВ -  Чудесно Пълнолуние за Лъвовете. Подкрепящо и раздаващо подаръци. Доста окситоцин ще набавите, тъй като любовта ври и кипи сега. Ново хоби или талант може да отвори вратите за бизнес идея. Не се колебайте, действайте.

ДЕВА -  Родените в последната декада могат да направят рутинни прегледи. Възможни са проблеми със стомах, язви или гастрити. Също е добре да огледате работата си и да прецените дали сте на правилен път. Интуицията може да ви помогне.

ВЕЗНИ - За Везните, без да се учудваме казваме, че това е партньорска седмица. Не изключвам да се появят врагове, които да осуетят някой планове. Ако ще правите съдружие наблюдавайте партньорите. Както знаете- два пъти Мери, един път режи.

СКОРПИОН -  Зодията на дълбоката промяна, раждането и смъртта ще бъде заета с lъзраждане - както на себе си, така и на финансите. Това е седмица, в която да се структурирате там. Очаквайте и страст в отношенията си.

СТРЕЛЕЦ - Пълнолунието е при вас и ви помага за доста неща. На първо място да мислите позитивно и ведро. Разширение на бизнес проекти, изяви сред публика и издаване на статии. Също доста пътувания свързани със забавления.

КОЗИРОГ - Изкачвате се много успешно там, където умеете. Седемдневката е свързана с повишаване на заплата, позиция и добри връзки с шефове. Доста Козирози ще имат срещи с бащина фигура и семейни тържества.

ВОДОЛЕЙ -  Също подходящо време за бизнес. Може да привлечете съмишленици за работни проекти. При някой Водолей ще се появят наследници. Не изключвам към неделя да е по-напрегнато именно в тези сфери.

РИБИ -  Не дотам добра седмица, Риби. Отново насочвам вниманието върху имунитета и здравето. Починете си. Родените в началото ще имат пътувания. При вас енергията още е леко понижена.

 

Автор: Даниела Петрова

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация