The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Седмичен хороскоп 11 - 17 октомври

10.10.2021
Снимка: Freepik.com
Още в понеделник Сатурн става директен . Той отговаря за закон, ред, дисциплина. Ще усетим, че всички трудности през последните 6 месеца не са били напразни. Бавно всичко ще започне да се движи в нормален ход.
ОВЕН - делата ще се движат бавно, даже могат да спрат. Всичко свързано с бизнес проекти ще търпи забавяне. Сряда, четвъртък и петък може да имате известен щастлив развои. Това са дните за работа през тази седмица. Края съветвам Овните да не бъдат припряни, изчакайте още малко.
 
ТЕЛЕЦ - тази седмица и при вас ще има мудност в ежедневието. Работата ще бъде тема номер едно, но няма да е толкова благоприятно времето за това. Съветва да обърнете внимание и на здравето си. Вие обичате трудните неща и никога не се отказвате. Сега може да решите точно обратното.
 
БЛИЗНАЦИ - за вас не е лоша седмицата. Продължава тенденцията от миналата. Обичате игрите и купона, това ще го имате. Особено в сряда и петък. За неделя обаче е точно обратно. Меркурий( вашият управител) ще бъде стационарен и всичко ще бъде спряло. Възможни са аварии и в техниката или колата.
 
РАК - този воден знак е също от знаците, които ще трябва да чакат по- добри времена. Но за ремонт е добър период. При някой може да има празненства, сватби или кръщенета. И за вас края е изпълнен със забавяне. Имайте търпение още малко.
 
ЛЪВ - няма да ви е зле тази седмица, Лъвове. Кралят на животните винаги е с приоритет. Сега, особено сряда, четвъртък и петък са ваши дни. Ако ще пътувате проверете билетите и резервациите. Ако се събирате с роднини не ставайте егоцентрични. За Лъвовете бизнесмени пък отново съветвам да има временна пауза.
 
ДЕВА - финансовите въпроси няма да се развиват така, както очаквате. Особено в понеделник и вторник. След сряда е възможно да свършите някаква работа, но през почивните дни се отдайте на работа с ръцете си. Нещо приятно и полезно, което да ви носи удоволствие, тъй като другите дейности ще са в застои.
 
ВЕЗНИ - въпреки, че имате късмет, това е и последната седмица на ретрограден Меркурий във вашият знак. Сигурно нямате търпение да ви остави на мира. Сряда, четвъртък и петък са късметлийски. Последна обиколка на идеите и плановете в главата ви. Неделя е възможно да възникнат кавги с партньори.
 
СКОРПИОН - знакът отговарящ за трансформацията все още чака неговият миг. Не, и тази седмица ще трябва да чакате. Все пак не може да спрете да работите и живеете. Сряда и петък се върнете към нормалният ритъм, ще имате късмет. Тепърва вашето време ще идва.
 
СТРЕЛЕЦ - един от знаците целунати от Вселената сте вие, Стрелци. Чудесна седмица, особено в средата. Венера ще ви носи пари и връзки. Може да се отдадете на някоя значима кауза, помагаща на всички. Вие сте авантюристи и сега това ви качество ще бъде подкрепено. Но и за вас неделя е по- добре да почетете някоя духовна книга или да направите малко пътешествие. 
 
КОЗИРОГ - при вас започва отпушване на кариерата. Сатурн е директен и леко потръгват дейност свързани със закон и ред. Ще имате вече зелена светлина да градите новите си начинания, които последните 6 месеца са били трудни. Е,Сатурн винаги пише шестици.
 
ВОДОЛЕЙ - хубаво ще бъде и за вас през следващите дни. Започва стабилизация по отношение на юридически дела, правни въпроси. Родените в първа деката ще започват да отдъхват. Сряда и петък са успешни за вас. Не ги пропускайте.
 
РИБИ - ще има известни спънки за вас. Като воден знак сте чувствителни и емоционални. Може в средата на седмицата да получите доза щастие или страст. Почивните дни вероятно ще ви подтиснат, но моят съвет е да отделите време за водни процедури. Това винаги ви зарежда!
 
Автор: Даниела Кръстева
 
 
 
 
В момента Честито 19:00 - 23:00
  • Gloria, Nikolay Slaveev Katerino Mome 21:32 в момента
  • Toni Storaro Otlichen 6 21:29 Предишна
  • Tea Tairovic, Saban Saulic Otkad Tebe Znam 21:26 Предишна
  • Iliyan Happy Barthday 21:22 Предишна
  • Stelios Kazantzidis Barba Yannis 21:19 Предишна
  • Goran Bregovic Bella Ciao 21:15 Предишна
  • Preslava Da Gori V Lyubov 21:12 Предишна
  • Toni Dacheva Petar Rumyana Dumashe 21:07 Предишна
  • Hari Bend Buchimish 21:02 Предишна
  • Azis Sen Trope 20:58 Предишна

Програма

17:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 10:00 Най-добрият микс от песни

05:00 - 06:00 Любими български народни песни и танци