Седмичен хороскоп 11 - 17 април 10 април, 2022

Седмичен хороскоп 11 - 17 април
social Снимка: pixabay.com

ОВЕН -  Хубава и успешна седмица,Овни. Темите за връзка ще се вътрят през всички дни. Особено в събота. Като цяло може да направите бизнес съдружие, а също и да предложите( или на вас) брак. Използвайте срещата на Юпитер и Нептун за международен бизнес и връзки.

ТЕЛЕЦ -  За рогатите Телци е урожай. Прекрасен период за спа, творчество и нови идеи. Може да помагате на доста хора сега. Мисля, че голяма част от вас ще пътешестват и ще откриват нови култури. Пада ви се, насладете се на почивката си.

БЛИЗНАЦИ -  Вашите мечти започват да се сбъдват. Бавно, но славно ще печелите на ваша страна съмишленици и приятели. Бързо ще успявате да убедите опонентите си. Да внимават родените в трета декада с децата си. Възможни са настинки.

РАК -  Може би е време да смените работата или да добавите някаква иновация към старата. Сега в тази седмица сте на върха на тези мисли и чуденки. При някои Раци се очертава смяна на жилище и работа със семейните корени. Чудесно време за констелации и творчество.

ЛЪВ -  Възможни са законови размирици при вас. Юридически казуси ще запълнят времето ви. От друга страна е чудесно за личностно надграждане и курсове. Може да помислите по този въпрос. При някои Лъвове се очаква нови придобивки- кола, телефон.

ДЕВА -  Девите е вероятно да се чувстват като изстискани. Малко повече енергия изразходвахте. Ресурсите ви са на привършване и е препоръчително да видите как да ги възстановите. Вие сте перфекционисти и обичате подреденост. Съветвам ви да обърнете внимание на себе си.

ВЕЗНИ -  Някои Везни ще се оженят, други ще се разведат (зависи от аспектите в личната карта). Но тази седмица е успешна за работа, бизнес, нови проекти и романтика. Пълнолунието е при Вас, използвайте енергията му за действие. Не за обмисляне.

СКОРПИОН -  Ще бъдете затрупани с работа. Но вие ще се справите чудесно. Юпитер и Нептун ще донесат късмет за вас в кариерните въпроси. Също и при здравословното състояние. Може да ви хрумне някоя фантазия, която да прерастне в реалност.

СТРЕЛЕЦ -  Любов, любов и любов. Ще сте пълни с романтика. Много нови хрумвания ще се появят. Сега е време за креативност и инвестиране. Също в любовен план е възможно да срещнете сродна душа. Тези, които имат деца ще бъдат горди с тях.

КОЗИРОГ -  Някои от вас ще се занимават с наследства и обзавеждане. Смяна на интериор. Други ще решат да създадат семейство. Хубавото е, че сега е успешно време и за двете неща. Не изключвам и раждане.

ВОДОЛЕЙ -  Пътувания ви очакват и социализация. Много връзки с нови приятели и общуване. Също ще подписвате договори. Някои Водолей ще се занимават с братя и сестри. Курсове също ще има.

РИБИ - Много големи късметлии сте, Риби. Юпитер и Нептун не са се срещали при вас от 100 г. Вземете всичко от тази седмица. Време за пари и имотни въпроси. Също за зачеване на нов живот или идея.

Автор: Даниела Петрова

Използването и цитирането на материала е разрешено единствено при точно позоваване на източника!

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация