Режисьорът на „Годзила срещу Конг“ разиграл бойните сцени с играчки 27 март, 2021

Режисьорът на „Годзила срещу Конг“ разиграл бойните сцени с играчки
social Снимка: screenshot - official trailer

Режисьорът Адам Уингард разиграл бойните сцени в „Годзила срещу Конг“ с играчки екшън фигури. 38-годишният режисьор обичал да се връща в детството си, като използвал играчки на емблематичните филмови чудовища, за да планира епичните сцени на предстоящия блокбъстър.

В разговор с HeyUGuys.com той каза: „Определено беше най-близкото нещо до играта с играчки да си възрастен. Имаше доста случаи в предварителната продукция, когато буквално ползвах играчки Годзила и Конг, за да си представя нагледно  какво трябва да се случи.

Уингард отбеляза, че познава други режисьори, които са възприели подобен подход.

И добави: „Няма нищо лошо в играта с играчки!’' „И няма да лъжа, като възрастен, през годините винаги съм минавал покрай щандовете с играчки в Walmart, например. Единственото нещо, което исках като дете, беше да мога да вляза сред тези щандове и да си купя каквото искам. И ето че сега съм като възрастен и всъщност мога да го направя и вече нямам никакво желание за това.

Създаването на „Годзила срещу Конг“ обаче му е предоставило „оправдание“ да отиде и да разгледа играчките с професионален интерес.

 

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация