„Приказката P.I.F.“ продължава с национално турне 09 юни, 2021

„Приказката P.I.F.“ продължава с национално турне
social Снимка: facebook/pifband

„Приказката P.I.F.“ продължава с национално турне, в което гост вокалисти ще бъдат Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов.

Групата тръгва на лятно турне след представянето на новия си албум.

P.I.F. 6 е изключително емоционален и различен като звучене от всичко, което групата е издавала до сега. Шестте опуса в диска са записвани от Димо Стоянов до деня преди да влезе в болница, а след като губи битката с коронавируса, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) решават да ги оставят незавършени, с всички прекрасни и малки несъвършенства, оставени от непрежалимия им фронтмен в работния процес.

Варна е домакин на първият от поредицата концерти, посветени на Димо Стоянов. На 13 юни в Летния театър най-големите хитове на P.I.F., сред които „Приказка“, „Невидимо дете“, „Огън“ и „Вали“, ще прозвучат в изпълнение на приятелите на групата Прея, Свилен Ноев и Ерсин Мустафов. Ден по-късно, на 14-ти юни, в Летния театър в Бургас към тях ще се присъедини и Дичо.

Графа ще се включи за концертите в София (Арена София [Колодрум – Борисова градина]) – 24 юни и Пловдив (Stage park) – 25 юни. Освен него в последните два града ще пеят Свилен, Дичо и Ерсин.

Част от приходите от концертите ще бъдат отделени за подкрепа на семейството на Димо.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация