Представиха официалния химн на EURO 2020 14 май, 2021

Представиха официалния химн на EURO 2020
social Снимка: UEFA

Нидерландският диджей Мартин Гарикс представи официалния химн на предстоящото Европейско първенство по футбол.

Песента се казва We Are The People и е записана и изпълнена заедно музикантите от U2 Боно и Ди Ейдж, които участват и във видеото.

"Създаването на музиката за едно от най-големите спортни събития в света заедно с Боно и Ди Ейдж беше невероятно преживяване. Горд съм от това, което постигнахме и сме развълнувани да го споделим със света", заяви Гарикс в официално изявление.

Дългото чакане почти приключи и сме много щастливи да ви представим официалната песен за UEFA EURO 2020 “We Are The People”, изпълнена от едни от най-популярните световни артисти – Martin Garrix, Bono и The Edge, коментира Guy-Laurent Epstein – маркетинг директор на UEFA. Футболът и музиката имат силата да събират хората. Те са вектори на страст и емоция, а в съчетание подсилват енергията на турнира“, допълва още той.

Европейското първенство по футбол започва на 11 юни и ще се проведе в 11 града в 11 различни европейски страни.

Това е второто европейско първенство, в груповата фаза на което играят 24 отбора, и първото, което се провежда не на територията на една или две съседни държави, а на 11 стадиона в 11 града от 11 национални асоциации на УЕФА.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация