The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Негативните черти на всяка зодия

14.03.2018
Везните са неориентирани, Стрелците - дървени философи

Характерът влияе на всеки аспект от живота ни – от избора на кариера до хората, които привличаме. Всеки от нас има определен набор от „лоши“ черти, от които е трудно да се отървем. Ето и най-негативните черти на всеки зодиакален знак.

Овен – инфантилни

Представителите на зодия Овен са буйни, своенравни, нападателни и големи инати. Имат склонност да опростяват нещата, което често ги излага, хвърлят се грубо и стремглаво във всяка ситуация.

Телец – песимисти

Трудните за приемане черти на Телеца са прекаленият му песимизъм, инатът му, скъперничеството му, жестокостта, която понякога проявява към околните и пълният му непукизъм.

Близнаци – двулични

Представителите на зодия Близнак са двулични, непостоянни и повърхностни. Негативизмът им понякога взема връх.

Рак – отмъстителни

Раците ненавиждат промените. Те могат да всеят такава дисхармония, която не е в състояние да възстанови с години и с хиляди самообвинения, потайни са и са много стиснати. Раците са много раздразнителни. Ако ги настъпите, ще извадят веднага щипки, за да ви порежат.

Лъв – горделивци

Представителите на зодия Лъв са самовлюбени и горделиви, арогантността е в кръвта им. Лъвът е завършен егоист. Всичко се подрежда според неговите приоритети и виждания.

Дева – досадни

Девите докарват до побъркване околните със своята дребнавост и придирчивост. Най-добре се справят със задачата да накарат някого да се чувства нещастен. Въпреки че са много меланхолични, представителите на тази зодия могат да бъдат и страшно отмъстителни.

Везни – неориентирани

Везните са най-капризните представители на зодиака. Те са нерешителни и крайно непостоянни, майстори са на манипулациите и затова наблюдават и изучавате всички около тях.

Скорпион – ревниви

Представителите на зодия Скорпион трудно контролират своя гняв, ревност и страст. Скорпионите удрят, бодат, хапят преди още другите да го направят. Склонни са да бъдат отмъстителни, саркастични, грубо откровени, решителни, подозрителни.

Стрелец – дървени философи

Прословутото откровение на Стрелците, често граничи с нетактичност. Те са вироглави, склонни са към поучаване и морализиране на околните. Прекрасни манипулатори и мошеници са. Представителите на тази зодия не подлежат на контрол.

Козирог – егоисти

Козирозите са хладни и бездушни като айсберг. Те са консервативни, безкомпромисни и егоисти. Обичат да се налагат, да заповядват, да приемат останалите като подчинени.

Водолей – нетактични

Водолеите са нетактичният знак в зодиака - никак не ги вълнува кого и как ще наранят – важното е да кажат мнението си, за да блеснат. Избухват лесно и обичат да се хвалят.

Риби – отнесени

Хората, родени под знака на Риби, могат да бъдат много мързеливи, особено що се отнася до неща, нямащи значение за тях. Много Риби са склонни да се носят по течението, без дори да се опитват да постигнат нещо. Предразположени са към тъга, депресия и липса на инициатива. Големи прахосници са.

В момента Капучино 08:00 - 10:00
  • Eleni Foureira To Kati 08:22 в момента
  • Elena Sirakova Tolkova Studen 08:17 Предишна
  • Lepa Brena Kao Nova 08:13 Предишна
  • Emanuela, Krum Nishto Ne Znaesh 08:10 Предишна
  • David Guetta, Bebe Rexha, J Balvin Say My Name 08:04 Предишна
  • Ceca Raznatovic Jadna Ti Je Moja Moc 07:57 Предишна
  • Signal Lipsvash Mi 07:54 Предишна
  • Giorgos Tsalikis Xehna T' Onoma Mou 07:50 Предишна
  • Gloria Dokosvaneto Ima Pamet 07:47 Предишна
  • Seka Tomicic Da To Sam Ja 07:40 Предишна

Програма

00:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

08:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 12:00 ВИП зона

12:00 - 15:00 Честито

15:00 - 18:00 Усмивки с Деси