The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Негативните черти на всяка зодия

14.03.2018
Везните са неориентирани, Стрелците - дървени философи

Характерът влияе на всеки аспект от живота ни – от избора на кариера до хората, които привличаме. Всеки от нас има определен набор от „лоши“ черти, от които е трудно да се отървем. Ето и най-негативните черти на всеки зодиакален знак.

Овен – инфантилни

Представителите на зодия Овен са буйни, своенравни, нападателни и големи инати. Имат склонност да опростяват нещата, което често ги излага, хвърлят се грубо и стремглаво във всяка ситуация.

Телец – песимисти

Трудните за приемане черти на Телеца са прекаленият му песимизъм, инатът му, скъперничеството му, жестокостта, която понякога проявява към околните и пълният му непукизъм.

Близнаци – двулични

Представителите на зодия Близнак са двулични, непостоянни и повърхностни. Негативизмът им понякога взема връх.

Рак – отмъстителни

Раците ненавиждат промените. Те могат да всеят такава дисхармония, която не е в състояние да възстанови с години и с хиляди самообвинения, потайни са и са много стиснати. Раците са много раздразнителни. Ако ги настъпите, ще извадят веднага щипки, за да ви порежат.

Лъв – горделивци

Представителите на зодия Лъв са самовлюбени и горделиви, арогантността е в кръвта им. Лъвът е завършен егоист. Всичко се подрежда според неговите приоритети и виждания.

Дева – досадни

Девите докарват до побъркване околните със своята дребнавост и придирчивост. Най-добре се справят със задачата да накарат някого да се чувства нещастен. Въпреки че са много меланхолични, представителите на тази зодия могат да бъдат и страшно отмъстителни.

Везни – неориентирани

Везните са най-капризните представители на зодиака. Те са нерешителни и крайно непостоянни, майстори са на манипулациите и затова наблюдават и изучавате всички около тях.

Скорпион – ревниви

Представителите на зодия Скорпион трудно контролират своя гняв, ревност и страст. Скорпионите удрят, бодат, хапят преди още другите да го направят. Склонни са да бъдат отмъстителни, саркастични, грубо откровени, решителни, подозрителни.

Стрелец – дървени философи

Прословутото откровение на Стрелците, често граничи с нетактичност. Те са вироглави, склонни са към поучаване и морализиране на околните. Прекрасни манипулатори и мошеници са. Представителите на тази зодия не подлежат на контрол.

Козирог – егоисти

Козирозите са хладни и бездушни като айсберг. Те са консервативни, безкомпромисни и егоисти. Обичат да се налагат, да заповядват, да приемат останалите като подчинени.

Водолей – нетактични

Водолеите са нетактичният знак в зодиака - никак не ги вълнува кого и как ще наранят – важното е да кажат мнението си, за да блеснат. Избухват лесно и обичат да се хвалят.

Риби – отнесени

Хората, родени под знака на Риби, могат да бъдат много мързеливи, особено що се отнася до неща, нямащи значение за тях. Много Риби са склонни да се носят по течението, без дори да се опитват да постигнат нещо. Предразположени са към тъга, депресия и липса на инициатива. Големи прахосници са.

В момента Най-добрият микс от песни 17:00 - 19:00
  • Ivana Edno Obicham Te 17:24 в момента
  • Tanja Savic Incident 17:20 Предишна
  • Nikos Vertis Tha S' Agapousa 17:15 Предишна
  • Denica Karaslavova Moje Da Mi Se Obadish 17:13 Предишна
  • Natasa Djordjevic Gori Zivot 17:09 Предишна
  • Slavi Trifonov Ti Si 17:06 Предишна
  • Arash, Helena Dooset Daram 17:03 Предишна
  • Gamzata Yordanovden 16:58 Предишна
  • Goran Bregovic Kalashnikov 16:55 Предишна
  • Vasilis Karras Me Ta Xeria Stavromena 16:51 Предишна

Програма

16:00 - 17:00 Ретро микс

17:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 11:00 Най-добрият микс от песни