Не допускайте тези грешки в леглото 21 Февруари, 2021

Не допускайте тези грешки в леглото
social Снимка: pixabay.com

При жените сексът не винаги върви с гарантиран оргазъм. За разлика от мъжете, ние трябва да се научим как да правим секс, за да получаваме максимално удоволствие.

Има няколко класически грешки, които много от нас допускат в леглото. Именно те са причината до голяма степен сексът да не е добър. Провери дали и ти ги допускаш.

1. Очакваш оргазъм всеки път. Оргазмът е много хубаво нещо, но почти няма жени, които да го получават всеки път. Не си мисли, че проблемът е в теб ако не винаги стигаш до края. Повечето жени са така.

2. Правиш компромиси със себе си, за да угодиш на него. Недей, мъжът е много по-привилегирован от жената е леглото. Ето защо не трябва да се примиряваш ако дадена поза или движение не ти доставя удоволствие или любовната игра е твърде кратка, или нещо друго не е както трябва.

3. Не му даваш насоки. Мъжете нямат нищо против напътствията в леглото. Така ти ще си гарантираш едно по-вълнуващо изживяване, а той ще се радва на инициативността ти. Не премълчавай нещата, които не ти харесват, вместо това му дай някои напътствия, за да останете еднакво доволни накрая.

4. Правиш секс когато не си в настроение. Класическа грешка, която е допускала всяка жена през живота си. Няма добро оправдание за това. Гарантирано е с почти 100 % сигурност, че ако правиш секс, когато не го искаш, няма да останеш доволна от изживяването. За сметка на това, когато си в настроение не пропускай да инициираш ласки от любимия. Тогава успехът е много по-близо.

5. Имитираш оргазъм – така освен, че го лъжеш, лишаваш себе си от възможността да го получиш наистина. Мъжът ще си мисли, че прави всичко както трябва, ще спре да полага усилия и накрая единственият оргазъм, който получаваш, ще е фалшивият.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация