Младежи от Разград с послания срещу наркотиците 05 юли, 2022

Младежи от Разград с послания срещу наркотиците
social Снимка: facebook/razgrad

80 творби на 42-ма автори от Разград и съседните Силистренска и Търговищка области участват във фотоконкурса под наслов „Моят свят без наркотици“, организиран от община Разград, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център.

Имената на победителите бяха обявени на церемония пред Общинския културен център.

Експертите от Общинския съвет по наркотични вещества предупреждават, че в последно време са особено популярни т. нар. дизайнерски дроги, които се "рекламират" като нещо, което не е наркотик и точно заради това са особено опасни за младите.

РАЗГРАД ДАВА 50 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ИНВИТРО

За децата от Разград започва поредното вълнуващо „Еколято“ - програмата за екологично възпитание, която вече 25 години събира ученици от града през лятната ваканция.

Свободното време през това лято ще бъде полезно и приятно за 120 ученици от пети до осми клас от града. Програмата на „Еколято“ е изпъстрена с много творчески изяви, екологични дейности на открито, посещения на образователни, културни и исторически обекти и места. Заключителен елемент в края на всяка смяна от „Еколято” е Детската академия по безопасност.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация