Лятото продължава и днес 16 септември, 2020

Лятото продължава и днес
social Снимка: pixabay.com

И днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изтоксевероизток.

Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 26°-27°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 14°.

В четвъртък ще преобладава слънчево време с висока и средна облачност над Западна България. Вятърът ще бъде от североизток, предимно слаб. Температурите ще останат без съществена промяна.

В петък, с преминаването на студен атмосферен фронт, от запад на изток ще има по-значителни увеличения на облачността и на места, главно в Западна и Централна България, ще превали дъжд. Ще нахлува хладен въздух. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са под 30°.

В събота облачността над Западна България бързо ще намалее до слънчево, на изток през по-голямата част от деня ще остане със значителна облачност, почти без валежи; до вечерта и там облачността ще намалее. Вятърът ще отслабне. 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация