Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Kylie Jenner не иска хората да се занимават с богатството й

02.06.2020
Снимка: БГНЕС
Риалити звездата реагира на твърденията на "Форбс", че е излъгала за състоянието си, за да бъде обявена за най-младата самоиздигнала се милиардерка

Kylie Jenner иска хората да спрат да се занимават с това колко пари всъщност има. Риалити звездата се ядоса на списание "Форбс", след като от изданието й отнеха титлата за най-младата милиардерка в света, която сама е спечелила състоянието си.

Съставителите на списъка на богаташите обвиниха 22-годишната Kylie, че е предоставила фалшива информация за печалбите си и е изградила истинска "мрежа от лъжи", за да промотира козметичната си империя.

В Twitter тя реагира на твърденията на списанието, като написа, че е мислила, че това е почтено издание и изрази изненадата си от обвиненията, които според нея са базирани на неточни данни и недоказани заключения. Тя заяви още, че не е искала статия за състоянието си, нито се е опитвала да я получи, и завърши с думите "изключително благословена съм за годините си, имам прекрасна дъщеря и успешен бизнес, и се справям страхотно. В момента мога да направя списък със 100 неща, които са по-важни от това да доказвам колко пари имам".

Според таблоидите Kylie е загубила част от богатството си, след като през последните месеци е похарчила над 130 милиона долара за частен самолет, няколко луксозни имота, както и за голямо парти за рождения ден на дъщеря си от рапъра Travis Scott.

Jennifer Lopez е съсипана заради отмяната на сватбата

И докато медиите се занимават с богатството й, Kylie сподели в социалните мрежи, че се страхува за бъдещето на двегодишната Stormi на фона на последните събития в САЩ.

"Откакто гледах потресаващото видео от убийството на George Floyd, не мога да си избия лицето и думите му от главата. Лично аз никога няма да изпитам болката и страха, които мнозина тъмнокожи в страната изпитват всеки ден, но знам, че никой не бива да живее в страх и никой не заслужава смърт като тази на George Floyd и прекалено много други като него", написа Jenner в Instagram. "Всички отдавна сме закъснели за това да надигнем глас за проблема. В момента се борим с две ужасяващи пандемии в страната ни и не можем да игнорираме факта, че расизмът е една от тях", казва още риалити звездата, след което изразява опасенията си за дъщеря си, но и надеждата, че нейното бъдеще ще бъде по-добро.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

since watching the most devastating and completely heartbreaking video showing the murder of George Floyd earlier this week I haven’t been able to get his face and his words out of my mind. i’ll never personally experience the pain and fear that many black people around the country go through every day but i know nobody should have to live in fear and nobody deserves a death like George Floyd and too many others. speaking up is long overdue for the rest of us. we’re currently dealing with two horrific pandemics in our country, and we can’t sit back and ignore the fact that racism is one of them. i fear for my daughter and i hope for a better future for her. my heart breaks for George Floyd’s family and friends. Don’t let his name be forgotten. keep sharing, keep watching, keep speaking out, because it’s the only way we can come together to help bring this much needed change and awareness. Rest In Peace, George Floyd. 🕊🤍

Публикация, споделена от Kylie 🤍 (@kyliejenner) на

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 12:00
  • Craig David Walking Away 10:29 в момента
  • Tatyana Dobre Doshla Lyubov 10:25 Предишна
  • Hristina Gerani Mia Zoi Sta Kokkina 10:21 Предишна
  • Dara Bubamara Pogresan 10:18 Предишна
  • Mihaela Fileva Rodena S Kasmet 10:15 Предишна
  • Giannis Ploutarxos O Anthropos Sou 10:12 Предишна
  • Kamelia Idi Si? 10:10 Предишна
  • Grafa Ti Greesh 11:12 Предишна
  • Irini Papadopoulou Halali 11:09 Предишна
  • Ivana Po Vsyako Vreme 11:04 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 12:00 Най-добрият микс от песни

12:00 - 15:00 Честито

15:00 - 19:00 Най-добрият микс от песни

19:00 - 23:00 Честито