Коледно-новогодишната програма на Бургас тази година е онлайн 24 декември, 2020

Коледно-новогодишната програма на Бургас тази година е онлайн
social Снимка: facebook

Община Бургас организира богата коледно-новогодишната онлайн програма. В нея са включени празнични концерти, куклени представления, спектакли и обзорни материали. Всички събития могат да бъдат гледани в страницата на администрацията във Facebook. 

Началото е в деня преди Рождество Христово - на 24-ти декември, от 11:00 часа, ще бъде излъчен спектакълът на бургаския Държавен куклен театър "Коледа с приятели", а в 13:00 часа - концерт на група "Горещ пясък".

В празничния 25-ти декември е предвиден концерт на ПФА "Странджа" от 12:00 часа, от 14:00 часа поздрав на Духов оркестър-Бургас, а от 16.00 ще започне първата част на филма "Бургас - вълнуващ и артистичен" - едновременно празничен поздрав и обзор на културния живот в града през годината. Втората част е от 13:00 часа на 1 януари 2021 г.

На 26-ти декември малчуганите ще могат да гледат веселия спектакъл на Кукления театър "Тримата снежковци". За почитателите на оперното изкуство е празничният концерт "Коледни звезди" от 13:00 часа. От 15:00 часа ще започне концертът "Чардаш, вино и любов" със солисти Людмила Михайлова и Диман Панчев.

В празничната програма до 3-и януари са включени още много събития, сред които коледен поздрав на хор "Милка Стоева", концерт на ВА "Фортисимо", поетични импресии "Гласовете на Бургас", с участието на Стефан Диомов, Недялко Йорданов, Тони Димитрова, Димитрина Тенева, Мира Искърова, Жан Шейтанов, Тони Минасян, Ива Папазова, Никола Парашкевов, концертът "Обичам Бургас" с любими бургаски изпълнители, изпълнения на фолклорен ансамбъл "Никола Гинов", както и първият онлайн фестивал на бургаското документално кино.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация