The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина

Кой е най-добрият бонус за спортни залози?

12.04.2021
„Кой е най-добрият бонус за спортни залози?“ е въпросът, който ни интересува още от самото началото на нашата бетинг кариера.

„Кой е най-добрият бонус за спортни залози?“ е въпросът, който ни интересува още от самото началото на нашата бетинг кариера. Естествено, оферти 365 или по-точно офертите на Bet365 нов клиент са твърде изгодни за да ги пропуснем. Но какви са различните предимства в различните промо оферти на Бет365 и как да се възползваме от тях?.

Оферта за отваряне на акаунт

Това е просто задължителна промоция, която интернет конкуренцията в сектора наложи. Всеки нов клиент на даден сайт получава 100% бонус за първи депозит до няколко стотин лева. Във реномирания сайт на bet365 промоцията може да достигне 200 лева, а отделно да вземете и още две такива: за казино и покер селекцията.

Идеята зад бонус Първи депозит е да прикани повече клиенти да се регистрират в дадения букмейкър. Без никакво съмнение, това е най-изгодната бонус оферта, но пък затова е и налична само при първия депозит.

Депозит бонус до определен процент

Това промоционално предимство идва под формата на кеш бонус и ви позволява да получите определен процент към „вкараната“ в сайта сума. В редки случаи (от бет 365 го правят за да стимулират неактивни акаунт), този процент може да бъде 100, което на практика преповтаря условията от Първи депозит бонуса. За съжаление, най-често срещаните проценти са между 20 и 50. Все пак, приятната новина е, че този бонус не трябва да се превърта толкова много пъти и е доста лесен за капитализиране.

“Free Play” бонуси

Това е малък стимул, които букитата отпускат за да се насладите на малък залог, без притеснения от загуба. Вместо да ви дадат скромна сума пари, вие ще получите безплатни билети, които да използвате, след като попълните фиш с прогнози в конкретния сайт. Ако спечелите, парите ви се превеждат директно по сметката и може да бъдат изтеглени, без да се нуждаят от допълнително „развъртане“.

Бонус за специфичен спорт

Използват се да засилят интереса към определено събитие. Често се срещат в американските сайтове, особено покрай „Супер боул“ и „Мартенска лудост“. Свързани са с увеличаване на коефициента за даден спорт/турнир.

В Европа, може да ги видим за мачове от Шампионската лига, когато получава 20 лева залог без риск за даден мач и ако загубим, от бет 365 ни връщат парите. Понякога, сайтовете за спортни залози пускат подобни оферти за мачовете на българските представители в европейските клубни турнири. В редки случаи, букитата предлагат подобен бонус за най-големите дербита от топ първенствата: Висша лига, Ла лига и Серия А.

Парлей бонуси

Увеличават потенциалната печалба при залози права колонка за един турнир или спорт. От бет 365 ги предлагат само за 4-те големи американски лиги (НФЛ, НБА, НХЛ, НЛБ), както и за турнирите от „Големия шлем“ в тенис календара. Те ви позволяват да вземете между 30 и 70% по-голяма печалба при залог на множество мачове. Особено атрактивни са за първите мачове от големите тенис турнири, където да потърсите победи за фаворитите.

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 11:00
  • Mitar Miric Ciganche 02:27 в момента
  • Andrea Losh Geroy 02:23 Предишна
  • Rita Sakkellariou Mime Ksehasis 02:20 Предишна
  • Amadeus Band Alkohol 02:17 Предишна
  • Desislava, Azis Kazvash Che Me Obichash 02:13 Предишна
  • Kati Garbi, Antonis Remos Kivotos 02:10 Предишна
  • Goran Bregovic Mesechina 02:05 Предишна
  • Alisia Cyala Nosht 02:02 Предишна
  • Kostas Kalemis Petrini Kardia 01:59 Предишна
  • Ivana Elektra Srce Moje 01:56 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 11:00 Най-добрият микс от песни

11:00 - 12:00 Веселина топ 10

12:00 - 16:00 Честито

16:00 - 17:00 Ретро микс