Кампания за осиновяване на бездомни кучета в Стара Загора 27 юли, 2021

Кампания за осиновяване на бездомни кучета в Стара Загора
social Снимка: unsplash.com

Участниците в лятната доброволческа програма започват кампания за намиране на нов дом за кучета от Общинския приют. Тя ще се проведе днес от 18.00 часа пред сградата на Община Стара Загора.

Според доброволците целта е окуражаването за осиновяване на кучета от Общинския приют за безстопанствени животни, защото не всеки дом се нуждае от куче, но всяко куче се нуждае от дом.

Ако имате осиновено куче – от приюта или от улицата, сте свободни да го доведете, нека покажем на хората, че и тези сладури заслужават любов и грижи! Ако може, Ви молим да ни изпратите снимки с Вашия осиновен приятел, за ги да включим в събитието, допълват организаторите.

Участниците ще получат информация за грижите, които се полагат за кучетата от представители на Кучилище, а хора, осиновили животни, ще споделят практически опит.

Програмата включва още срещи с осиновители, демонстрации с кучета, както и музикални изпълнения от вокална студия „Усмивки“.

На 31 юли от 10.00 до 12.00 часа ще се проведе Ден на отворените врати в Общински приют за безстопанствени животни – Стара Загора, в който всеки може да разгледа кучетата, настанени там и да осинови домашен любимец.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация