Как да правим пари от залози на спортни събития 01 април, 2021

Как да правим пари от залози на спортни събития
social Снимка:

Много често може да чуете от феновете на спортни залози, че печелят рядко и почти винаги са от губещата страна, а само липсата на късмет ги разделя от това, да ударят големия коефициент. Много хора правят грешката, да си мислят, че лесно ще изкарат огромни суми от хазарт.

Много малка част от залагащите имат късмета да спечелят милиони левове от един залог. Успешните играчи имат съвсем различна стратегия. Те залагат на бавното и постепенно покачване на банковата сметка. Как да печелите от спортни залози? Нека се опитаме да ви помогнем в следващите редове.

 

Развийте своите умения

Залозите на спортни събития се базират на вероятности. Както обичат да казват българските треньори: „Топката е от женски род.“ Няма шанс да познаете изхода от всички мачове. Въпросът е да прогнозирате правилно възможно най-голям процент от срещите, на които сте заложили. За да се случи това, ще се нуждаете от сериозни познания за конкретния спорт. Изберете си само един спорт и се фокусирайте изцяло върху него. Ако сте фенове на футбола, концентрирайте се върху само една лига. Това ще ви помогне винаги да знаете актуалните тенденции и моментното състояние на отборите. Може да анализирате контузените състезатели, както и натоварените графици на двата тима. Колкото повече различни компоненти включите при предварителния анализ, толкова по-точна ще е вашата прогноза.

Да вземем за пример Ливърпул. Шампионите на Англия бяха абсолютен хегемон през 2020-та година, но в началото на тази, кризата в отбрана срина формата и амбициите на мърсисайдци. Ако следите Висшата лига, едва ли бихте заложили категорично за „червените“, въпреки че това е същия отбор, който газеше наред пред миналия сезон.

 

Направете план

Запишете на един лист, какви са вашите финансови цели и измислете как може да ги постигнете. Трябва да определите и какъв е лимитът ви за разходи. Експертите казват, че най-добия бюджет за залагане е между 3 и 5 хиляди. Тази сума ще ви е достатъчна, за да правите достатъчно дебели залози, но пък може да ви предпази и от свръххарчове. Добър риск мениджмънт е никога да не залагате на един мач повече от 1-2% от своята банка. При акаунт с 5000 лева, това означава, максималния ви залог да остане в границите на 50 до 100 лева.

Определете и какви са коефициентите, които ще гоните. Може да заложите за победа на Байерн Мюнхен във всички мачове от Бундеслигата, но 15 поредни победи няма да избият загубата, която ще претърпите при една грешка стъпка на баварците.

 

Работете върху психологията

Правилната настройка може да ви спести страшно много главоболия. Избягвайте да залагате под влияние на емоцията. Дори не е нужно да говорим за тилт и избиване на залозите. Ако не може да владеете себе си, вие никога няма да спечелите от залози, без значение дали става въпрос за мачове, казино или покер.

Трябва да се научите да приемате загубите и да живеете с тях. Още не се е родил човек, който не губи. Опитайте се да гледате над нещата и да не се взимате твърде на сериозно.

Чудесна идея е да потърсите допълнителна литература, която би ви помогнала да разберете човешкото мислене и защо реагираме по един или друг начин в дадени ситуации. Всички компании, печелещи от хазарт, използват първичните емоции срещу своите клиенти. Не бъдете един от многото.

 

Следвайте успешните примери

Спортните залози от мобилен телефон са мултимилионен бизнес, а на пазара има хиляди „познавачи“, които искат да ви помогнат.

Не бива обаче да се доверявате на сляпо. Ако някой ви иска пари, то той иска единствено това и не му пука дали вие ще спечелите. Отделете време, за да изследвате резултатите в дългосрочен план. Букмейкърските къщи са спонсори на почти всички спортни предавания, а играта с прогнози е най-тривиалната част от тях. Отделете няколко седмици, за да видите дали набедените за „типсъри“ могат да предложат висока успеваемост и дали може да им се има доверие.

При всички положения, опитните спортни журналисти или хора, които от години си вадят хляба с прогнози, са доста по-добре подготвени от вас и има смисъл да бъдат следвани. Няма нищо лошо да потърсим помощ и добър съвет от професионалист, но задължително трябва да знаем, че винаги има шанс отсрещния човек да няма напълно искрени намерения.

 

"Радио Веселина" ЕАД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация