Хладно утро и предимно слънчево през деня 14 юли, 2020

Хладно утро и предимно слънчево през деня
social Снимка: pixabay.com

Предимно слънчево ще е времето днес, с купеста облачност в следобедните часове, като валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър.

Сутринта е хладно – от 9 градуса в Кюстендил, 13 в София до 17 градуса по морето. Максималните температури след обяд ще са между 24 и 29 градуса.

Над Черноморието също ще бъде слънчево с умерен вятър. Над планините – ще има мъгли по билата и върховете до обяд и купеста облачност в следобедните часове.

В сряда вятърът ще бъде с източна компонента. Ще е предимно слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, само на изолирани места в планините ще превали. На места в низините дневните температури отново ще достигнат и надхвърлят 30°.

В четвъртък и петък ще преобладава слънчево време, в началото с южен вятър още малко ще се затопли. По-значителни временни увеличения на облачността ще има след обяд и привечер над планинските райони в Западна България и на места, главно в планините там, ще превали краткотраен дъжд, през втория ден и ще прегърми.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация