Гришо разкри какво го вдъхновява за новите победи 15 октомври, 2021

Гришо разкри какво го вдъхновява за новите победи
social Снимка: atptour.com

Григор Димитров призна, че в момента се чувства изключително щастлив в личния си живот и това му помага да побеждава на корта.

Българинът рядко говори по тази тема, но този път в изблик на щастие, след поредната му впечатляваща победа на Мастърс турнира в Индиън Уелс, той намекна, че всичко между него и любимата му Лолита е повече от добре.

Чувствам се различно. Възвърнах добрия ритъм както в тениса, така и в живота. Особено в живота. Знанието, че тялото ми е на необходимото ниво, ми дава огромна увереност и това се отразява на играта ми. Този факт сам по себе си ме прави щастлив, да не говорим за печеленето на мачове“ – каза Димитров пред Tennis Channel след двубоя, в който елиминира световния №12 Хуберт Хуркач след нов драматичен обрат с 2:1 сета.

Григор Димитров сътвори страхотен обрат и на осминафиналите, където победи световния № 2 Даниил Медведев с 4:6, 6:4, 6:3.

Въпреки голямата умора след един от най-впечатляващите обрати в кариерата си, Димитров не пропусна да обърне внимание на голямата българска агитка, дошла за двубоя от Сан Диего и Ориндж Каунти.

В битка за място на финала Димитров ще се изправи срещу намиращия се в отлична форма британец Камерън Нори.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация