Грандиозно звездно парти на радио “Веселина” разтърси София 23 юни, 2022

Грандиозно звездно парти на радио “Веселина” разтърси София
social Снимка:

Радио “Веселина” даде старт на празненствата по случай своята 30-годишнина с грандиозно звездно парти. Сцена на най-значимото събитие на седмицата стана клуб “Theatro”, а гости на любимото радио на България, бяха любимите звезди на феновете.

Всички се бяха настроили за една незабравима вечер и именно гостите я направиха такава.

Пръв на сцената се качи най-младия изпълнител Симона Петрова - Мона, под одобрителните овации на публиката, която даде старт на купона. Той бе подобаващо продължен от Владо Димов с една от хитовите си балади “Цялата любов“. Сред специалните гости, които вдигнаха градуса на настроението бяха Еми Стамболова, Лия, Фики, Софи Маринова, Магда, Бони, Нелина, Аристос Константину, Марина Тошич и Ива Давидова. Специално от Белград, да уважи празника на най-слушаното радио в България, пристигна звездата на сръбската музика Драган Коич - Кеба. Изпълнителят на хитовете “Кукавица“ и “1000 пъти“ взриви гостите в клуба. Оттук до края на вечерта за доброто настроение на гостите и феновете се грижеше Theatro Band.

Радио “Веселина” даде възможност на 15 слушатели да се сдобият с безценните двойни покани. Така те също станаха свидетели на грандиозното шоу.

От 1992-ра година насам радио “Веселина” има само една философия - да радва хората и да прави живота им цветен и пълен с емоции. Без своите фенове и тяхната безрезервна обич, “Веселина” нямаше да бъде 30 години на върха. Затова благодарим от сърце и се прекланяме пред тяхната отдаденост”, каза обичаната от всички Вера Черкезова, която е програмен координатор на медията. Тя не пропусна да подчертае ролята на сплотения екип на “Веселина” за неувяхващата слава на радиото през годините. “Без любимците на слушателите Светлана, Мария, Дани, Методи, Милен, Лили Спиридонова, както и музикалния редактор Калоян Бакалов, които влагат цялото си сърце и професионализъм в работата си, тези успехи нямаше да са възможни”, добави тя.

Радио “Веселина” имаше и изненада за своите гости. Късметлии спечелиха от томболата бутилка Moet, уикенд в Старосел и истински диамант!

На фона на положителни емоции и много настроение, екипът на медията продължава празненствата по случай 30 години радио “Веселина” с много активности и изненади през цялата година, за да може все така да радва своите слушатели и фенове.

Екипът обеща: “Продължаваме с любов и настроение!”

 

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация