Графа и Веско Ешкенази създават магия във „Ванилия“ 12 ноември, 2021

Графа и Веско Ешкенази създават магия във „Ванилия“
social Снимка: Monte Music

Двама изключителни артисти – Влади Ампов - Графа и Веско Ешкенази, създават красота и хармония в общата им песен „Ванилия“.

Видеото ни пренася в атмосферата на Амстердам, където Графа, Веско Ешкенази и актрисата Боряна Маноилова разказват красива романтична история.

Графа разкрива, че песента „Ванилия“ има дълга история. Написал е мелодията, когато е бил на 17, а текстът идва 9 години по-късно.

„Когато с Веско Ешкенази решихме да направим обща песен, чух в съзнанието си как неговата цигулка засвирва темата на „Ванилия“ и знаех, че ще звучи приказно, ако я запишем заедно“ допълва Влади Ампов.

А за участието си във „Ванилия“ виртуозният цигулар Веско Ешкенази споделя:

„За мен е голяма гордост да съм част от този вълнуващ проект. Имаше моменти, в които не бяхме сигурни, че ще успеем да го осъществим в тези сложни времена. По време на снимките в Амстердам обаче разбрах, че красивото музикално произведение „Ванилия“, ще получи визуализацията, която заслужава. Режисьорският екип се справи брилянтно, а аз съм щастлив, че съм част от цялата магия, която „Ванилия“ носи в себе си.“

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация