Годишен хороскоп за 2022 г 09 януари, 2022

Годишен хороскоп за 2022 г
social Снимка: Freepik.com

ОВЕН - очаква ви социална година. В нея ще бъдете преди всичко приятели. От март започват и доста ангажименти за вас. Бизнес идеи и амбициозно сбъдване на желанията. От май до октомври Юпитер ще бъде при вас, спомнете си 2010-11 г. Абсолютна активност по отношение и на любовта. Краят на годината правите равносметка и социалните каузи ще бъдат променени.

ТЕЛЕЦ - Северният възел ще бъде при вас, Телци. Преди 19 г. отново сте имали този късмет. Сега нещо със сигурност ще се променя. Уран също се намира в Телец. Надявам се, сте го усетили. Втора декада на Телец ще бъдат доста изненадани сега. Промени ще има и на работното място, и в местоживеенето. Може би някой ще сменят социалния статус.

БЛИЗНАЦИ - година на учене, преподаване и пътуване. Може да захванете международен бизнес, или да научите нов език. Родените в края на втора и начало на трета деката съветвам да бъдат внимателни със здравето си. Също така е добре да имате едно на ум за измами, не само любовни. Марс ще бъде при вас още от август и ще дава активност, но октомври и ноември ще е ретрограден. Тогава са възможно спънки в кариера и здраве.

РАК - до месец май Юпитер ще подкрепя Раците. През 2022 г.ще има моменти на емоционални преживявания, но и катарзиси. Занимания с имотни въпроси, кредити и институции. Родените последните 5-6 дни на зодията ще обърнат живота си на 180 градуса. Запомнете, Раци- след всяка буря идва слънце.

ЛЪВ - за този аристократичен знак 2022 г. ще продължи да трансформира брачните партньорства. Може да има разводи (родените втора и трета декада), скандали и конфликти. Но някой от вас ще встъпят и в брак. По отношение на бизнес казусите също предстоят промени. От май до октомври ще имате късмет.

ДЕВА - сериозна работа чака Девите. Предизвикателна година определено. Още първото петмесечие ще предизвика някой трудности във вашата кариера. Може да смените работата си. Втора и трета декада вероятно ще се чувстват самотни или сами ще се изолират. Добре е да поддържате физиката със здрав спорт. Ако нямате домашни любимци, сега може да изявите желание да се сдобиете с такъв. 

ВЕЗНИ - знакът на равноправието ще има спънки в началото на годината в любовен план. Лятото при някой от Везните ще се роди нов живот или нов бизнес. Промяна в отношенията може би през лятото. Есента ще бъде напрегната, но все пак опитайте да не губите кураж. Събитията между май и октомври ще ви покажат каква ще бъде 2023 г.за вас.

СКОРПИОН - както и през изминаващата година, така и през 2022 г. при Скорпионите се очаква промяна в местожителството или работата. Грижа за по-възрастни хора, но и създаване на ново семейство. Не изключвам сватбени звънчета. Втора и трета деката ще се борят с доста промени. Първото петмесечие се очакват по-щастливите събития. Ноември и декември са напрегнати.

СТРЕЛЕЦ - за този огнен знак лятото се очертава силно. Ще подпишете нови договори и ще създадете връзки. Текущи юридически дела може да имат щастлив край през лятото. Обгрижване на братя или сестри и промяна в семействата им. Някой Стрелци ще решат да емигрират, а други да запишат образованието, което ще им отвори врати за нови поприща.

КОЗИРОГ - стартирате с ретроградна Венера в Козирог. Още първите два месеца ще донесат много промени в живота ви. Вероятно ще пуснете стари любовни отношения и ще намерите нови. Продажба на имот или обмисляне на тази тема. При родените последните пет дни на зодията определено ще има обрати. Нещата от 2021- г.все още не са завършили. Сложете в ред и документите си, възможни са проверки в бизнеса. Лятото е по-напрегнат период за страстните връзки.

ВОДОЛЕЙ - изминаващата година беше различна за вас. Сега тази тенденция продължава за родените втора и трета деката. Първото петмесечие е възможно да се чувствате по-самотни. През март обаче Марс и Венера ще започнат двугодишен цикъл от Водолей. При някой раздели, при други създаване на семейство. Лятото ще имате енергия и може да се заявите на всички около вас. Есента е бурна и непридвидима. Все още ще изкоренявате стари връзки.

РИБИ - Юпитер ще ви гостува, Риби. Спомнете си 2010 г. , подобни неща ще има и сега. Пътувания и работни процеси. Родените края на втора и началото на трета декада да бъдат изключително внимателни със здравето си. Някой Риби ще сменят жилището си. Други ще създадат нов живот, при други ще има доста пътувания. Ноември и декември отново ще имате късмет.

 

Автор: Даниела Кръстева

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация