Дъщерята на Наско от БТР с първи моноспектакъл 22 ноември, 2021

Дъщерята на Наско от БТР с първи моноспектакъл
social Снимка: SPAM Studios

След като 2021-та беше много успешна година откъм награди и международни партньорства за SPAM studios – номинация за режисура за АНА БАТЕВА за моноспектакъла „Мечтата на Наташа“ от наградите „Златен Кукерикон“ на Сатиричен театър и награда ИКАР за ДЕБЮТ за ПОЛЯ ЙОРДАНОВА за „МЕЧТАТА НА НАТАША“, сдружението е на път да реализира най-новия си моноспектакъл „АЗ ПОБЕДИХ“ от ЯРОСЛАВА ПУЛИНОВИЧ.

Представлението е втора част на вече нашумелия моноспектакъл „Мечтата на Наташа“, а главната и единствена роля поема младата актриса Мартина Пенева.

„АЗ ПОБЕДИХ“ ще ни срещне с талантливата, много успешна и амбициозна Наталия. Само на 16 години, а вече има няколко дипломи за пеене, плуване и танци. Но колкото и да е единствена, различна и уникална, и тя като всички останали момичета се влюбва и хлътва. А това отвсякъде е повод за конфликт.

Както в моноспектакъла "Мечтата на Наташа", и тук темата за възпитанието на децата е в основата на представлението. С тази разлика, че героинята е максимално обгрижена от родителско внимание.

Режисьорът на спектакъла Ана Батева избира пиесата за да покаже поредния резултат от едно родителство, което на всяка цена слага в строги рамки детето като го насочва към непрестанен успех и кариера.

Защото Наталия заради натоварения си график няма нормалното и желано детство, което тя ежедневно среща при съучениците си. Объркана и раздвоена между два свята, този на майката и момчето в което е влюбена, Наташа за първи път ще започне да разсъждава със своя глава и да поеме по свой път.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация