До -10 градуса в средата на другата седмица 28 ноември, 2020

До -10 градуса в средата на другата седмица
social Снимка: unsplash.com

В неделя ще бъде облачно. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-високи, а дневните ще останат почти без промяна.

На отделни места в южните и източните райони ще превали слаб дъжд. През нощта срещу понеделник и в понеделник с усилване на вятъра от северозапад, в източните райони от север-североизток ще нахлува студен въздух.  

Ще започнат валежи от дъжд, които в Северна България и високите полета с понижението на температурите ще преминават в сняг, ще се образува и тънка снежна покривка.  

Вторник и сряда температурите ще паднат, като на някои места в Дунавската равнина стойностите в ранните часове ще са между минус 5 и минус 10 градуса.  

Над Източна България ще бъде облачно и на отделни места е възможно да превали слабо, а над западните райони ще има по-значителни разкъсвания и намаления на облачността.  

В четвъртък и петък ще духа слаб вятър с южна компонента и температурите ще се повишат. Облачността ще е значителна, на места, главно в югозападната част от страната ще има и валежи от дъжд.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация