Джордан спасил момиче от изнасилване 20 март, 2013

Джордан спасил момиче от изнасилване
social Снимка:

Джордан спасил момиче от изнасилване след свое участие в Свищов. „Беше преди около месец, прибирах се към хотела, чух писъци и зов за помощ“, каза изпълнителят в предаването „ВИП зона“ по радио „Веселина“.

„Всичко се случи много бързо. Съвсем инстинктивно се втурнах да помогна. Аз пострадах. Удариха ме няколко пъти. Даже имах спукано ребро. Много неприятна случка, иска ми се да я забравя.  Момичето  е добре. Но, определено, ако не се бях появил аз, тя щеше да пострада много сериозно“, допълва певецът.

За щастие, около него има и доста по-приятни истории, и те са свързани с една ...  дубайска принцеса. Случката се развила в Палма да Майорка, където преди година Джордан празнувал рождения си ден. Там, на пристанището, се срещнали и сближили с красавицата. 

Предполагам, че е била привлечена от външния ми вид, обяснява българската звезда. Тя ме покани на гости, но все още не мога да намеря време да я посетя“.

Още тази пролет Джордан иска да издаде третия си самостоятелен албум, за който до момента има 8 готови песни. Иска да направи и промоция на този проект, за да изпее новите си парчета.

Йордан Методиев е истинското му име. Гордее се, че е един от малкото поп фолк изпълнители, които са кореняци софиянци. Избрал артистичното си име Джордан, защото звучало модерно и подобаващо на един истински ... софиянец

„Длъжни сме да се съобразяваме с нещата, които се харесват в момента – дискотечен модерен ритъм, казва певецът по повод новата си песен „Тънките неща“. Аз изцяло де водя от това. Ако искам да съм един от работещите изпълнители и да имам 8-9 участия на месец, трябва да правя такива неща“.

Джордан има две сестри, които са по-големи от него и вече семейни. Баща му е музикант. „Моето семейство е консервативно, не богато, откровеничи изпълнителят. Възпитали са ни много добре и тримата. Посещавахме дори църква. Малко са хората, които имат морал и ценности, а аз имам такива, и определено за това допринесе ходенето на църква от малък. Сега ходя на църква, когато имам свободно време“.

„Бог е силата, която ни движи и ни кара да живеем, смята Джордан. Аз съм много вярващ човек. Аз се уповавам за много неща на Господ и мисля, че той ми помага.   

Най-често нарушавам обаче седмата Божа заповед „Не прелюбодействай“. Но не изневерявам, защото няма на кого. В момента съм абсолютно свободен и търся“.

Чуйте цялото интервю ТУК.

Хороскоп Виж всички

Сподели

Нотификация