COVID кабинет отваря в Габрово 22 ноември, 2020

COVID кабинет отваря в Габрово
social Снимка: facebook

В Габрово от понеделник, 23-и ноември, отваря врати кабинет за преглед на пациенти със съмнение за ковид инфекция. Той се намира в Първа база на Диагностично - консултативен център І и в него ще работи специалист по инфекциозни болести. Пациентите трябва да имат направление от личен лекар.

Работното време на специализирания кабинет в понеделник и сряда ще бъде от 14:30 до 17:00 часа, а във вторник, четвъртък и петък - от 09:00 до 12:00 часа.

При нужда пациентите ще мога да бъдат тествани с бърз антигенен тест и своевременно насочвани към допълнителни изследвания и необходимото лечение, болнично или домашно.

COVID кабинетът ще бъде разположен в помещението на бившата аптека, в сградата на поликлиниката – на 1 етаж, и достъпен с вход откъм паркинга на бул. „3-ти март“, за да се избегне пресичането на различните потоци пациенти.

Кабинетът се разкрива във връзка с повишената заболеваемост от коронавирусна инфекция в габровска област и с цел подобряване на качеството на обслужване на пациентите, информират от РЗИ – Габрово.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация