BSS Media Group с допълнителни мерки срещу разпространението на COVID-19 18 март, 2020

BSS Media Group с допълнителни мерки срещу разпространението на COVID-19
social Снимка:

18.03.2020 BSS Media Group налага строги мерки за превенция разпространението на COVID-19, за да защити здравето на служители, партньори и други контакти на медиите. В извънредната ситуация, екипът ни желае да продължи пълноценно да доставя качествено съдържание на зрители и слушатели, както и онлайн потребители.

За да продължи да се случва това, въведохме дистанционна форма на работа и сведохме до минимум времето, което новинари и водещи прекарват в студиата ни.

Получаването на награди от офиса на BSS Media Group се преустановява до 13 април 2020 г.

Програмните схеми на радио Витоша, радио Веселина, радио The Voice, радио Magic FM и Magic TV не се променят.

Следните промени се въвеждат в ефира на The Voice TV:

Преустановяват се снимките на Zoom новините по The Voice TV, а считано от вторник, 17 март, предаването Your Voice ще бъде заснемано дистанционно (от вкъщи) от водещите. Всички интервюта в предаването ще се провеждат през Skype връзка.

Считано от петък, 20 март, предаването VOICE PARTY по радио и телевизия The Voice удължава времето си в ефир и ще се излъчва всеки петък и събота от 22:00 до 06:00 часа.

Екипът ни въведе и превантивни мерки за намаляване на разпространението на вируса – те включват дезинфекция на работното място, повишена лична хигиена, дистанция между служителите, както и допълнителни мерки, в съответствие със съветите на компетентните здравни експерти.

Преустановени са бизнес срещите във всички отдели.

Екипът на медиите се ангажират с призив към гражданите #ОстанетеВкъщи, за да бъдем отговорни към здравето си и здравето на колеги, приятели, семейство и хората в обществото. Нека всеки един от нас положи усилия и дисциплина към подобряване на създалата се ситуация.

Следете ни за актуална информация във връзка с промените.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация