The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Брад Пит срещу Тръмп като д-р Антъни Фаучи

27.04.2020
Снимка: кадър YouTube
Актьорът влезе в образ за шоуто „Saturday Night Live“ и направи коментар на някои от изказванията на американския президент за коронавируса

Емблематичното американско комедийно шоу в събота вечер „Saturday Night Live“, във второто по рода си онлайн издание „У дома“, се върна към политическия скеч, в който Брад Пит беше звездата. 

Пит се въплъти в образа на д-р Антъни Фаучи и направи отрезвяващо обръщение относно коронавируса, признавайки, че „има много дезинформация“. Той реши да изясни „какво се опитва да каже президентът“. 

Вместо да се стреми към шеги, шоуто използва своята платформа, за да предостави реална информация за състоянието на пандемията. Комедийното шоу на Ен-Би-Си в късната нощ в събота, в което бяха включени и реални кадри от изказванията на Доналд Тръмп за коронавируса, започна с твърдението му, че е провел забележителни срещи и „относително скоро“ ще има ваксина. По отношение на това Пит, в образа на Фаучи, поясни, че „относително скоро” е интересна фраза. “Относително спрямо цялата история на Земята? Сигурно, ваксината ще стане реалност много бързо. Но ако кажете на приятел: „Ще свърша относително скоро“ и след това се появите година и половина по-късно, добре, но вашият приятел може да бъде относително доста разгневен“. 

Обръщайки внимание на твърденията на Тръмп, че "като чудо, коронавируса ще изчезне", Пит като Фаучи призна, че "чудото би било велико", но отбеляза, че "чудесата не трябва да бъдат план А. “Дори Съли (пилотът-герой, приземил самолет в река Хъдсън, бел.ред.) се опита да кацне първо на летището“. 

Пит също сподели „няколко неща“ по отношение състоянието на тестовете. Първо, той каза, че не знае дали би описал теста като "красив, освен ако идеята за "красиво" не е памучен тампон, който гъделичка мозъка ви." Освен това, той отбеляза, че „почти никой не може да получи тест“. 

Актьорът остана безмълвен пред размишленията на Тръмп за инжектиране на дезинфектант, който да "избие" вируса. "Знам, че не трябва да пипам лицето си, но ...", добави той и го покри с двете си ръце, след като чу идеята на Тръмп за ултравиолетовата светлина в тялото, която може да лекува вируса. 

"Да, уволняват ме", каза той. „Но дотогава ще бъда там и ще изложа фактите за тези, които чуват. И когато чуя неща от рода на: „Вирусът може да се излекува, ако всеки предприеме предизвикателство за дезинфекция с „Тайд“, ще бъда там, за да кажа:„ Моля ви, недейте! “, каза Брад Пит. 

В края на скеча той свали перуката си и благодари на истинския д-р Фаучи за „спокойствието и яснотата, която внася в това неспокойно време“. Пит също така благодари на медицинските работници на първа линия и техните семейства.

В момента Най-добрият микс от песни 00:00 - 07:00
  • Triantafylos Min Agris 01:58 в момента
  • Slavi Trifonov Samo Ostani 01:54 Предишна
  • Emina Jahovic, Natasa Bekvalac Musko Vise Ne Mogu 01:52 Предишна
  • Greek Opa Opa Ta Bozukia 01:49 Предишна
  • Cvetelina Yaneva, Rida Al Abdullah Broy Me 01:46 Предишна
  • Bane Mojicevic Dobro Bi Mi Dosla 01:42 Предишна
  • Kostas Martakis Pare Ena Tilefono 01:39 Предишна
  • Desislava Goreshti Strasti 01:35 Предишна
  • Aleksandra Prijovic Testament 01:32 Предишна
  • Giorgos Tsalikis To Kommeno Mou Tsigaro 01:28 Предишна

Програма

23:00 - 00:00 Ретро микс

00:00 - 07:00 Най-добрият микс от песни

08:00 - 10:00 Капучино

10:00 - 12:00 ВИП зона

12:00 - 15:00 Честито