Бионсе изненадва с филм за живота на чернокожите 31 юли, 2020

Бионсе изненадва с филм за живота на чернокожите
social Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Днес е световната премиера на величествената филмова продукция Black Is King, а режисьор и продуцент на проекта е носителката на 24 награди Грами – Beyoncé Knowles-Carter.

Лентата е базирана на музиката от албума The Lion King: The Gift и е създадена в партньорство с Parkwood Entertainment и Disney+.

Визуалният албум на Beyoncé пресъздава поуките от филма The Lion King (Цар Лъв), които да служат като образец за младото поколение чернокожи. 

Black Is King отдава почит на истинските преживявания на семейства, чрез разказ за млад крал, попаднал във въртележка от предателства, любов и себеосъзнаване. Съдбата му е предопределена от неговите предци, а благодарение на уроците от баща му и напътствията на неговата детска любов, той успява да придобие нужните добродетели, с които да възвърне дома и трона си.
 
Новият трейлър разкрива част от специалните гости във филма, сред които са моделите Aweng Ade-Chuol и Adut Akech, супермоделът Naomi Campbell, Tina Knowles-Lawson, носителката на Оскар, актриса и автор Lupita Nyong’o, изпълнителите Kelly Rowland, Pharrell Williams и JAY-Z, и др.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация