Безплатно автокино с два български филма в Сливен 03 юни, 2022

Безплатно автокино с два български филма в Сливен
social Снимка: БТА

Безплатно автокино ще има на 6 и 7 юни в Сливен. Филмите са „В сърцето на машината" - на 6 юни и „Жълт олеандър" - на 7 юни.

Те ще бъдат излъчвани от 21:00 часа на паркинга на магазин „Кауфланд" на бул. „Георги Данчев".

С оглед по-ефективното подреждане на колите и осигуряване на възможност повече хора да могат да гледат филмите, организаторите отправят молба автомобилите да започнат да пристигат на паркинга след 19:30 часа.

Действието във филма "В сърцето на машината" се развива през август 1978 г., завод “Кремиковци”. Жега, метал, прах и мирис на машинно масло. Започва поредният работен ден за бригада затворници с тежки присъди. За тях той ще е съдбовен. В механизма на една от машините откриват нещо, чието място не е там, а неочакван порив на милосърдие ги принуждава да се барикадират в цеха и да вземат заложници. Мъжете съзнателно рискуват живота си, защото понякога желанието да бъдеш човек е по-силно от инстинкта за самосъхранение, а мечтата за изкупление замъглява здравия разум.

Българският игрален филм „Жълт олеандър“ е комедиен трилър от 2022 г. на режисьора Лъчезар Аврамов. В главните роли се изявяват Китодар Тодоров, Стефани Ивайло и Мариан Вълев. Перфектният план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел, е свързан с красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и една тайна среща, която трябва да реши всичко. В сметката обаче не влизат появата на бивш любовник и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация