Мариан Вълев и Захари Бахаров отново заедно на екран 17 септември, 2021

Мариан Вълев и Захари Бахаров отново заедно на екран
social Снимка: facebook/southwind2bg

След касовия успех на Южен вятър, цял свят очаква продължението на историята, вдъхновена от сръбския и българския ъндърграунд и тайните на мафията. 

От българска страна в „Южен вятър 2: Ускорение“ в главните роли ще видим Мариан Вълев и Захари Бахаров. Към познатия от „Под прикритие“ звезден състав се присъединяват още Асен Блатечки и Мак Маринов.

Мащабната продукция проследява историята на Петър Мараш, изигран от сръбската звезда Милош Бикович, който има амбицията да разшири бизнеса си, вкарал го в затвора в първата част на филма.

Поредицата е вдъхновена от криминалния свят и мрачните събития през 90-те години. След безапелационния успех на Южен вятър през 2018 година, когато филмът постига боксофис резултат от над 2 милиона евро и се превръща в най-успешния в Сърбия за последните 2 десетилетия, Милош Аврамович съзира потенциала и разгръща мащаба на продукцията. 

„Ускорение“ удвоява екшъна, бързите скорости и мрежата от наркотрафиканти.  

В заснемането взимат участие най-големите звезди на сръбското кино. На терен работят екипи от няколко държави, а едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от български каскадьори.

Хороскоп Виж всички

Новини

Нотификация